Csirkemájat kisütünk annyi sertészsírban (állítótag állati zsiradékkal az igazi, úgyhogy nem próbáltam még olajjal), hogy amikor megsült (alig 2 perc!) botmixerrel híg állagúra pépesíthessük. Sütés végén nyomok hozzá fokhagymát, sütés után sót, borsot és majorannát, mindet bátran. Én kb. 25 dkg májat csinálok meg egyszerre, annyi fogy el három nap alatt két felnőttnek, de mi mondjuk nagy kajásak vagyunk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.