a:a-tól:
brokkoli és karfiol kissé megfőzve - de nem teljesen puhára -, kivajazott-morzsázott tűzállóba, közé kockákra vágott füstölt-főtt tarja, meg kaliforniai paprika.
Erre jön a mártás: 4 dkg vaj és uennyi lisztet összekeverni - mintha rántást készítenél, majd rá lassan 6 dl tej, ezután le a tűzről, bele 7 dkg pannónia, 5 dkg parmezán, mindkettő reszelve, majd só és bors. Ezt ráönteni a karfiolra, és mehet a sütőbe, amíg megpirul.
(Mornay-mártás = felturbózott besamel :-)))
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Trackbackek, pingbackek:
Trackback: Leer el documento completo 2018.02.07. 06:50:17
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.